Svet će biti spašen od strane žene sa Zapada.

Dalaj Lama

Napisala sam jednu knjigu pre ove. Ali sam je obrisala. Da, obrisala sam celu knjigu. Ne zato što nije bila dovoljno dobra, nego zato što nije pisala Duša, nego Ego.

Imam to neko uverenje da se energija oseti i putem papira. Da nije važno da li sam prisutna dok čitate moje misli, one i dalje vibriraju i utiču na vas – ovako ili onako.

Ne mogu biti sigurna na koji način će tačno uticati ova knjiga na vas, ali znajući da ju je pisala Duša, a ne Ego, mora biti nešto od vas i mene u paketu ovde.

Zahvalna sam što sam žena. Mora da sam uradila nešto veliko u prethodnom životu.
Maja Angelou

Ponosim se svojim ženskim ulogama u životu. Jer to što sam majka, supruga, ćerka i unuka me čini zapravo ovakvom osobom kakva danas jesam. Ženska energija je napisala ovu knjigu i verujem da je to energija koja će vas privući, zajedno sa njom.

Unapred se radujem vašem radovanju.

Ovo nije knjiga, ovo je vaš kompas ka slobodi.

Tamara je, iskreno ogolivši svoj sopstveni put, pretvorila ranjivost u čistu snagu. Snagu za vas. Za vas, koji ste ovde baš sada, s jedne strane skoro potpuno zaslepljeni svojom prošlošću, s druge imate vizionarsku spoznaju punu energije da je život nešto više od zamagljenog horizonta. Kako ćete otkriti svojih 142% potencijala? ZNANJEM i DELANJEM. Tamara Baroš vam daje podršku i podseća vas na vašu zvezdu Severnjaču koja je tu kada zavlada tama, a vetar postane prejak ili iznenada potpuno prestane. Tama i ne-vetrovita vremena će doći – to je život. Ali Tamara B. vam pruža sredstva i tehnike kako nikad ne biste spustili svoja jedra. Baš nikad.

KOME JE NAMENJENA OVA KNJIGA?

Ova knjiga je namenjena tebi. Jer da nije, ne bi se ovde tvoja pažnja uputila. Nikad ne bi videla/o ovaj sajt i ovu stranicu u moru drugih sajtova na internetu. Nikad ne bi bila/o u Facebook grupi koja menja svet. Nikad ti ne bi došao moj video pod ruke, niti bilo koji citat.

Dakle, ova knjiga je za tebe.

KOME NIJE NAMENJENA OVA KNJIGA?

Nije ni važno, to nisi ti.


KOLIKO KOŠTA KNJIGA?

Cena knjige sa popustom iznosi 1.000 RSD plus troškovi dostave.

Knjigu plaćate pouzećem kada stigne na vašu kućnu adresu. Paket šaljemo Post Expressom.

Cena knjige sa popustom iznosi 20€.

Troškovi dostave ulaze u cenu knjige.

Uplatu možete izvršiti putem PayPala klikom na link pre popunjavanja podataka za slanje.

Cena knjige sa popustom iznosi 25€.

Troškovi dostave ulaze u cenu knjige.

Uplatu možete izvršiti putem PayPala klikom na link pre popunjavanja podataka za slanje.


Knjiga se rodi kad je pisac napiše. Ali živi tek kad je vi čitate.

S ljubavlju,
Tamara B.